Vols parir al hospital, però no vols anar-hi massa aviat? Et ve de gust començar el part a casa, sentint-te acompanyada i segura?

Un part és segur on la mare es sent segura.

Si el medi hospitalari és el lloc on et fa sentir més segura però no vols renunciar a una dilatació respectada, en llibertat, escollint el professional que t’acompanyi, Mudra ofereix l’assistència i l’acompanyament  d’una llevadora durant les hores de dilatació prèvies al part, fins el moment que desitgis o hàgim pactat.  La nostra tasca és respectar el procés fisiològic i emocional del part i vetllar perquè es mantingui la intimitat necessària que requereix el procés.

El seguiment inclou dues visites prèvies al part, per al control i seguiment de la gestació, per resoldre dubtes i planificar el part segons els vostres desitjos, amb la finalitat de conèixer-nos i crear el vincle adequat per poder acompanyar-vos en aquest procés. També inclou el contacte telefònic durant la gestació i tot el període de guàrdia, que és des de la setmana 36 fins al part.
El dia del part es valora, a casa vostra, l’inici del prepart i el part, i es fa l’acompanyament durant el procés de dilatació fins al moment o fase, prèviament pactats, de traslladar-nos a l’hospital escollit.

Continuarem amb la nostra assistència i us acompanyarem durant tot el postpart, des del primer dia fins a la quarantena. Podem fer les primeres visites al hospital si és una estada normal o a casa vostre si desitgeu  una alta precoç. Us donarem suport amb la lactància materna, el seguiment de pes  i cures del nadó, el seguiment físic i emocional de la mare i tots els dubtes que sorgeixin durant tot el procés.

Si esteu interessats en aquest servei i voleu rebre’n més informació, podeu assistir a una de les visites infomatives gratuïtes, que realitzem quinzenalment.

“Sigueu els protagonistes del naixement del vostre fill
de manera plena i conscient”