El teu bebè està de natges? Vols ajudar-lo a que es doni la volta?

Si el teu nadó es presenta de natges a la setmana 32-35, t’oferim sessions de moxibustió, mètode terapèutic de la medicina tradicional chinesa que afavoreix el moviment del nadó.

Conjuntament de la tècnica del “manteado” amb un “rebozo” mexicà ( una mena de fular, que les dones mexicanes utilitzen diàriament com a peça de roba o portanadons). Aquesta tècnica l’utilitzen les llevadores tradicionals mexicanes, per ajudar als bebès adoptar la posició cefàlica, entre d’altres. El “maneado” és relaxant, relaxa la pelvis, l’esquena, l’úter i els lligaments, alleugera la pressió i permet fer espai perquè el bebè pugi moure’s i girar a la millor posició.

El “rebozo” també és utilitzat per sostenir l’abdomen durant la gestació , per alleugerir la tensió i dolor en la zona lumbo-sacre o inclús el dolor en la zona de la símfisi del pubis, que causa el pes i la pressió en aquestes zones del nostre cos.

També parlarem de postures i posicions més adequades per tal d’afavorir i invitar al vostre bebè a trobar el millor camí per afavorir un part en posició cefàlica.

Duració: 90 minuts
Tarifa: 40€