Consulta de Planificació Familiar Natural

Avui dia, gairebé tothom coneix els diferents mètodes d’anticoncepius existents en el mercat. Mètodes de barrera purament físics (preservatiu, diafragma, caputxo cervical….), mètodes químics, (gels, cremes, hormones), mètodes físic -.químic (DIU). En algúns casos, son sistemas no del tot innocus, altres incómodes o molestos, inclús n’hi ha que són un perill real per a la  salut.

També es sent parlar dels mètodes natural, moltes vegades no se sap ben bé que són, o es relacionen amb l’abstinència durant uns dies, però la majoria pesen que no convé fiar-se molt d’aquest mètodes.

Els mètodes naturals son els grans desconeguts. Dos d’ells, el MELA (mètode de la lactància i l’amenorrea) i el simptotèrrmic, estan avalats per la OMS (Organització Mundial de la Salut) i son d’una seguretat i eficàcia equiparables a altres mètodes com el preservatiu i el DIU.

Mitjançant el mètode simptotèrmic podem conèixer la nostra fertilitat i així evitar o procurar una gestació, inclús diagnosticar-la. Per utilitzar el mètode simptotèrrmic es convenient assessorar-se bé, amb informació suficient, adequada, verídica i científica.

Si vols conèixer el mètode simptòtermic demana’ns una consulta individualitzada o mira les dates del pròxim taller en grup.

Us Oferim:

  • Visites de planificació familiar si vols un mètode anticonceptiu natural i de coneixement de la fertilitat.
  • Visites de planificació familiar per si vols quedar embarassada.
  • Visites de planificació familiar per si tens dificultats per quedar embarassada i vols més informació sobre el teu cicle i coneixement del teu cos.