El puerperi, és sents dubte, un dels períodes en el que els nous pares poden necessitar més suport i assessorament professionals. Veuràs que us sorgeixen moltes preguntes, i us podeu sentir desbordats per la nova situació; això és ben normal.

Un recent estudi  del Royal College of Midwife del Regne Unit, demostra que un 40% de les dones se’ls dona l’alta abans que es sentin segures i preparades. Aquesta falta de preparació per afrontar la nova situació pot tenir conseqüències directes sobre la salut i el benestar de la mare i el nadó, després del part inclús més endavant.

És aquí que les llevadores independents us podem donar suport, estan al vostre costat assessorant-vos i escoltant-vos. Ens pots necessitar per parlar obertament de la teva experiència de part, de la lactància, de la falta de son, de totes les noves emocions i sentiments associats a aquesta nova fase. Estarem al vostre costat per proporcionar-vos les eines perquè l’adaptació a la nova situació familiar sigui viscuda amb seguretat i confiança, independentment d’on hagi tingut lloc el part i de com hagi anat.
La nostra intenció és donar-vos el suport necessari  perquè aneu reconeixent les necessitats del vostre bebè.

Entre d’altres coses podem ocupar-nos de la lactància materna, de les cures de la mare i del nounat, del bany del nadó, dels consells de com suportar el plor, de supervisar el creixement del bebè, de fer les proves del taló, així com del factors psico-emocionals que poden influir en aquest moment.

Les llevadores som els professionals adequats per atendre el postpart fins a les 6 setmanes posteriors al part, tant de la mare com del bebè, reforçant la fisiologia i atentes a qualsevol signe que ens indiqui alguna alteració de la normalitat.

Com organitzem el seguiment del postpart a domicili a Mudra?

El primer pas és concertar una entrevista amb una de les llevadores de l’equip per tal de conèixer-nos millor. Quan es produeixi el naixements us poseu en contacte amb nosaltres i valorarem el millor moment per anar al vostre domicili o inclús al hospital o clínica, i realitzar les 4 visites de seguiment, d’una durada aproximada d’una hora i mitja, repartides en les 6 setmanes de postpart, i l’atenció telefònica durant tot aquest temps.

També us podem atendre, si no s’ha realitzat l’entrevista inicial i sol.liciteu visites soltes de seguiment del postpart. Aquestes podran ser al vostre domicili o al nostre espai.

Quan contactar amb nosaltres?

Durant la gestació és el millor moment per conèixer-nos i valorar les vostres necessitats.

 

“perquè quan neix una criatura
també neix una mare i una nova família”