T’agradaria sentir-te acompanyada durant tota la gestació per una llevadora? Saps que la llevadora es la professional de referència per el que fa les gestacions de baix risc?

Portem a terme el control i seguiment de la gestació, ja que l’entenem com un procés natural i fisiològic. Si és necessari o detectem qualsevol signe que ens indiqui que alguna cosa es desvia de la normalitat, us oferim la derivació al professional adequat. En qualsevol cas la nostra atenció se centrarà a més de comprovar l’estat de salut de la mare i del bebè, en els hàbits de vida saludables per afavorir la fisiologia, així com la informació, tant del propi procés de gestació com dels protocols i proves mèdiques (què es busca amb cadascuna, quina informació ens donen, beneficis i riscos, alternatives, etc.) I aclarirem tots els dubtes que vagin sorgint.

El seguiment de la gestació el podem dur a terme durant la gestació en diverses visites o també hi ha l’alternativa de fer visites puntuals.
Podem fer el seguiment del teu embaràs tant si fas el part a casa com si tens la intenció de parir a l’hospital.

A Mudra us oferim,

  • visites programades mes a mes
  • Atenció continuada a través del telèfon o whatsapp en horari de 9:00 a 13:00 de dilluns a divendres.
  • Informació per ajudar a la pressa de decisions sobre proves,  protocols i pla de part.

Duració visita: 90 minuts

Tarifa pack acompanyament gestació: 50€/mes ( 1 visita al mes i l’ atenció telefònica i/o per whatsapp).

Tarifa visita seguiment de la gestació: 60€ primera visita- 40€ visites de seguiment.

 

Si esteu interessats en aquest servei i voleu rebre’n més informació, podeu assistir a una de les visites infomatives gratuïtes, que realitzem quinzenalment.

 

“Sigueu els protagonistes del naixement del vostre fill
de manera plena i conscient”