Llevadora

Vaig formar-me a la Unitat Docent de Catalunya 2005-2007. Paral·lelament vaig formar-me en l’atenció al part a casa de la mà de Paloma Rodríguez. Amb la qual vaig començar a acompanyar parelles que volien viure d’una altra manera l’arribada del seu fill. Des d’aleshores assisteixo parts a casa(2007).
Sóc mare de dos nens nascuts a casa, amb la millor companyia del món. He alletat el meu fill gran durant gairebé 5 anys, actualment alleto el meu fill petit , gaudint dels moments que ens dóna la lactància materna.

Tinc formació de Planificació Familiar Natural, formada en ioga per a l’embaràs i en preparació al part a l’aigua, reflexologia per a la maternitat, assessora de portanadons, entre d’altres. Sóc membre fundador d’ALPAC (associació de llevadores de part a casa Catalunya), Membre de l’Associació Catalana de llevadores i també membre actiu de DONALLUM, associació catalana per el part respectat.

També m’apassiona la lactància materna i de manera voluntària porto un grup de suport a l’alletament de Girona, juntament amb altres assessores.