Fertilitat
 • Estàs buscant un embaràs i tens dificultats per aconseguir-lo?

Et podem ajudar a conèixer el teu cicle i la teva fertilitat. Amb l’observació i el registre de certs canvis al llarg del teu cicle menstrual, podem saber quins dies són els de màxima fertilitat, com afavorir la concepció o detectar qualsevol desequilibri hormonal que el pugui estar impedint.

 

 • Consulta de planificació familiar Natural – mètode simptotermic

Avui dia, gairebé tothom coneix els diferents mètodes d’anticonceptius existents en el mercat. Mètodes de barrera purament físics (preservatiu, diafragma, caputxó cervical….), mètodes químics, (gels, cremes, hormones), mètodes físic -.químic (DIU). En alguns casos, son sistemes no del tot innocus, altres incòmodes o molestos, inclús n’hi ha que són un perill real per a la  salut.

També es sent parlar dels mètodes natural, moltes vegades no se sap ben bé que són, o es relacionen amb l’abstinència durant uns dies, però la majoria pensen que no convé fiar-se molt d’aquest mètodes.

Els mètodes naturals son els grans desconeguts. Dos d’ells, el MELA (mètode de la lactància i l’amenorrea) i el simptotèrrmic, estan avalats per la OMS (Organització Mundial de la Salut) i son d’una seguretat i eficàcia equiparables a altres mètodes com el preservatiu i el DIU.

Mitjançant el mètode simptotèrmic podem conèixer la nostra fertilitat i així evitar o procurar una gestació, inclús diagnosticar-la. Per utilitzar el mètode simptotèrrmic es convenient assessorar-se bé, amb informació suficient, adequada, verídica i científica.

Si vols conèixer el mètode simptòtermic demana’ns una consulta individualitzada.

Us Oferim:

 •       Visites de planificació familiar si vols un mètode anticonceptiu natural i de coneixement de la fertilitat.
 •       Visites de planificació familiar per si vols quedar embarassada.
 •       Visites de planificació familiar per si tens dificultats per quedar embarassada i vols més informació sobre el teu cicle i coneixement del teu cos.

Preu:

Primera consulta (1:30): 65€

Consulta seguiment (30 minuts) : 40€

 

 

 • Taller Planificació Familiar Natural en Grup

 Taller pràctic per aprendre a conèixer el cos de la dona i els canvis corporals que indiquen les diferents fases del cicle menstrual. Per saber quan és el millor moment per concebre un fill o també per evitar-ho. El mètode simptotèrmic és un dels mètodes de planificació familiar natural més efectius per a preveure els periodes fértils i infértils. Es base en l’observació de diversos indicacors de fertilitat i infertilitat.

L’índex d’eficàcia pràctica del mètode simptotèrmic per evitar un embaràs és similar als dels mètodes hormonals o el DIU. Però, a més, és eficaç per promoure l’embaràs, ja que hi podem detectar tant alteracions del cicle com els patrons que estan impedint la fecundació.

Parlarem de:

 •     La fertilitat combinada (dona-home).
 •       Dels signes i símptomes de fertilitat i infertilitat del cicle menstrual i com els observarem i detectarem.
 •       De l’anotació i interpretació d’aquest signes i símptomes.
 •       I finalment de l’efectivitat de la seva aplicació tant per buscar l’embaràs com per evitar-lo.

A qui va dirigit:

 •       A dones que volen conèixer i reconèixer les fases del seu cicle menstrual.
 •       A parelles que volen conèixer el mètode tant per  aconseguir un embaràs com per evitar-lo.
 •       A homes que vulguin conèixer millor el cicle de la dona o parella.

 

Preu:

Curs de 4 hores: 65€ individual – 75€ per parella