Postpart

El puerperi, és sents dubte, un dels períodes en el que els nous pares poden necessitar més suport i assessorament professionals. Veuràs que us sorgeixen moltes preguntes, i us podeu sentir desbordats per la nova situació; això és ben normal.

Un recent estudi  del Royal College of Midwife del Regne Unit, demostra que un 40% de les dones se’ls dona l’alta abans que es sentin segures i preparades. Aquesta falta de preparació per afrontar la nova situació pot tenir conseqüències directes sobre la salut i el benestar de la mare i el nadó, després del part inclús més endavant.

És aquí que les llevadores independents us podem donar suport, estan al vostre costat assessorant-vos i escoltant-vos. Ens pots necessitar per parlar obertament de la teva experiència de part, de la lactància, de la falta de son, de totes les noves emocions i sentiments associats a aquesta nova fase. Estarem al vostre costat per proporcionar-vos les eines perquè l’adaptació a la nova situació familiar sigui viscuda amb seguretat i confiança, independentment d’on hagi tingut lloc el part i de com hagi anat.
La nostra intenció és donar-vos el suport necessari  perquè aneu reconeixent les necessitats del vostre bebè.

Entre d’altres coses podem ocupar-nos de la lactància materna, de les cures de la mare i del nounat, del bany del nadó, dels consells de com suportar el plor, de supervisar el creixement del bebè, de fer les proves del taló, així com del factors psico-emocionals que poden influir en aquest moment.

Les llevadores som els professionals adequats per atendre el postpart fins a les 6 setmanes posteriors al part, tant de la mare com del bebè, reforçant la fisiologia i atentes a qualsevol signe que ens indiqui alguna alteració de la normalitat.

Lactància materna

A causa del descens de la lactància materna en la segona meitat del segle passat i, en conseqüència, la falta de referents culturals, ha provocat que un fet tan natural i fisiològic s’hagi convertit en tot un repte per a algunes dones.

Si desitges donar el pit al teu fill i tens dubtes, dificultats al principi o algun problema i desitges ajuda professional i experimentada, pots consultar-nos. Ens podem desplaçar al teu domicili.
També et pots posar en contacte amb nosaltres en una visita prèvia al part per fer-nos consultes, preguntes i resoldre dubtes.

A Mudra us oferim:

  • Suport i ajuda en les dificultats relacionades de l’alletament.
  • Suport i ajuda en casos especials, bessons, bebès amb malalties, lactància i treball, lactància i embaràs, lactància en tandem.
  • Control i valoració del creixement del bebè.
  • Assessorament i informació previ, durant la gestació.